Remco Neggers

Art Director

Favoriet Aas: Red Zone

Favoriete Rig : Chod

Goeiendag,

 

Mijn naam is Remco Neggers 40 jaar jong en idolaat van karper vissen en alles erom heen, in mijn jeugdige dagen zoals vele van jullie meegenomen door pa en opa, maar het camping vijvertje ging al snel vervelen, op wat latere leeftijd en inmiddels in het bezit van een rijbewijs de wijde wereld in van het Balaton meer in Hongarije tot de machtige Rivieren van België/Nederland tot geheime putjes in Frankrijk geen karper was veilig voor mij, begrijp me niet verkeerd hier zaten ook veel blanks bij maar voor mij is het gevoel dat als je hebt moeten werken voor de vis hij zoveel meer voldoening geeft als hij in je handen rust voor het magische plaatje voor in de album..

 

Door de jaren heen veel soorten aas gebruikt van zelf draaien tot alles wat er te koop was in de hengelsport zaken, meegetrokken worden door de idyllische tekst op de verpakking de ene nog mooier dan de andere, in mn zoektocht naar een boilie die voor mij structureel op meerdere wateren een visje in het net deed belanden heb ik veel getest boh....

 

In 2017 kwam ik via een vismaatje in aanraking met TRB, met name de Redzone serie van TRB, maar voor mij was een readymade geen optie in het geloof dat de conservering in een readymade de vangsten zouden terug lopen, aangezien dit op het water waar ik destijds mijn sessies viste het geval was.. maar toch een hengeltje geprobeerd wie niet waagt blijf maagd

waar ik normaal blij was met een visje of 2 sloot ik de sessie af met 7 vissen in de pocket nadat ik de tweede en derde hengel ook beaasd had met mn nieuwe rooie vriend,.. Zo zie je maar weer blijven zoeken naar de juiste combi kan nooit geen kwaad.

 

Eind 2017 ben ik gevraagd door de eigenaar van TRB om te komen vissen voor TRB als zijnde Consulent, hier heb ik niet lang over na hoeven denken, en houd me sindsdien bezig met de website, fotografie en dergelijke.

 

Ik ben totaal geen verkoper en kan absoluut geen idyllische tekst schrijven, maar als je het mij vraagt, geef TRB en jezelf een kans om je vangsten te boosten en je zult zien waarom TRB een magisch balletje draait, hiervoor hoef je alleen maar naar de ingrediënten te kijken met name de hoeveelheid en versheid hiervan, hierdoor ligt onze verkoop prijs ook wat hoger maar dat krijg je met kwaliteit..

 

Greetzz Remco