John Louckx

Consultant Belgium

Favoriet Aas: Red Zone

Favoriete Rig : Basis Hair Rig

Ik zal me kort even voorstellen, ik ben Louckx John-Thomas, 28 jaar, getrouwd en trotse vader van een dochtertje van 2jaar genaamd Maëly. Wij wonen in Baasrode, deelgemeente van Dendermonde, in het kleine België. Het land van bier & chocolade! Voor dat eerste ben ik altijd wel te vinden 😊.

 

Het vissen is bij mij begonnen rond mijn 12e, ik werd uitgenodigd door een kameraadje om eens samen te gaan vissen op een klein vijvertje, samen met diens vader. We vistten toen met een korst brood die rechtstreeks op de haak werd geprikt. De lijnen werden simpelweg op de grond gelegd, stil moesten we zijn, zodat we de molen hoorden afgaan. De eerste Run was een feit en het karpervirus werd mij overgedragen. Die momenten wachten, vol spanning en gezonde stress, op die ene Run zijn onbeschrijfelijk. Ondertussen, 16 jaar later, al heel wat vissen op de onthaakmat geland. Mijn PB staat momenteel op 17KG, maar niet enkel het gewicht speelt een rol natuurlijk. Vis is vis en een kleintje kan ook mooi zijn 😊. Binnenkort wens ik toch die magische grens van de +20KG te halen !

 

Ik ga meestal vissen op het stadswater van Dendermonde, 5ha groot met heel wat mooie vissen op en een topvis van 19KG, welke ik hoop ooit te kunnen landen. Op 10 minuutjes rijden van bij ons thuis, is dit een ideaal water om eens een dagsessie te doen. Natuurlijk ga ik graag zoals de meeste karpervissers naar het land van Kaas & Wijn om daar ook eens een lijntje nat te maken. Zo ben ik al naar verschillende wateren geweest : Domaine d’Halatte (Jurassik Carp 1), Pimprez, De Karperhoeve, Tertre, Grand Rieu,  Chiry-Ourscamp,…

In de toekomst zou ik ook graag eens andere landen bezoeken waar men onze sport ook kunnen uitoefenen. Italië, Duitsland, Hongarije, Kroatië enzovoort. Hoe meer, hoe liever !

 

Hoe ik bij TRB ben binnengerold is eigenlijk geen enorm lang verhaal. Onze mede-consultant Nico Geeraert speelt bij dezelfde voetbal ploeg als mij. Nico maakte reclame over het aas van TRB en zo zijn we aan de praat geraakt over het “consultant” zijn. Ik heb toen persoonlijk contact opgenomen met Henk, en na een korte voorstelling van mezelf en wat heen-en-weer gestuur via Messenger heeft Henk me de kans gegeven om als consultant te beginnen bij TRB. Ik dank hiervoor Henk voor het vertrouwen en voor de kans die hij mij gegeven heeft. Ondertussen hebben mijn vangsten alsnog bewezen dat het aas van TRB van topkwaliteit is voor een betaalbare prijs.

 

Henk heeft mij dan ook de taak gegeven om de Facebook pagina “The Right Bankstuff France” te beheren met dat ik perfect tweetalig ben, binnenkort zal ik onze website alsook volledig vertalen naar het Frans zodat onze doelgroep weer wat groter wordt!

 

#TRB

#NOMOREBLANKS